2/24/2014

KAIKKI MENEE HYVIN


Heips! Täällä taas. Lueskelin tänään ensin vanhaa livejournaliani, ja sen jälkeen luin tämän blogin lopusta alkuun. Olen miettinyt mikä tässä blogin kirjoittamisessa mättää, kun postauksia on vaikea saada aikaan. Tulin siihen tulokseen, että se johtuu siitä että luulen että tämän blogin pitäisi olla tietynlainen, vaikka tämä ei voi olla muuta kuin munlainen. Joten tällä mennään.

En ole täällä hirveästi kirjoitellut työstäni, mutta olen ollut n. neljä ja puoli vuotta töissä sisustuskaupassa, ja työpaikkanani on viime vuosina ollut Sello. Lopetin lähijunalla kurvailut vuodenvaihteessa ja siirryin töihin Espalle, ihanalle ja idylliselle Espalle. Hassua on myös että kun muutin Helsinkiin 2007, ensimmäinen Helsingin työpaikkani oli Pohjois-Espalla eräässä toisessa sisustuskaupassa. Ympyrä sulkeutuu, eiks niin!

Nyt odottelen kuitenkin vastausta eräästä toisesta työmahdollisuudesta, joka veisi mut viimeinkin omalle alalle kosmetiikan pariin, ja vieläpä pitkästä aikaa kokopäivätyöhön. Tuntuu aika jännältä.

Tässä teille kaikille vielä rohkaiseva heppaviesti:
 photo heppa_zps3b58163d.png

1 kommentti: