5/07/2012

KUVATOIVEITA

Hei ystävät! Nyt on taas aika uuden kuvahaasteen! Jokainen joka lukee tämän tekstin, voisi sääliä mielikuvituksetonta bloggaria, ja jättää yhden tai useamman kuvatoiveen. Mistä haluaisitte nähdä kuvia? Kotikadustani, kasvavasta monistepinosta pöydällä, uusista luomiväreistäni, teippipidennyksistä, puolityhjistä karkkipusseista, mitä vain keksitte! Ja tietenkin myös muita juttutoiveita saa jättää.

Olen viimeisimmät ajat valmistautunut koulun näyttökokeisiin, jotka alkavat huomenna jalkahoidon merkeissä. Wish me luck!!! Näyttöjen jälkeen aionkin heittäytyä totaaliseksi heittiöksi ja käydä vain töissä, harjoittelussa ja, no, koulussa. Mutta en aio enää päntätä ties mitä vaikuttavia aineita joka ilta! Hahaa!

Pliis, en halua enää ottaa kuvia itsestäni peilin kautta! Toivokaa kuvia!

Photobucket
Kuva eräältä yöltä kun oli tavallaan jo tarpeeksi lämmintä farkkutakille

3 kommenttia:

 1. Haluaisin, että tekisit sellaisen "päiväni kuvina" -päivityksen, että ottaisit kuvan vaikka tunnin välein. Ois kiva nähdä tällainen päivitys jostain ihan tavallisesta päivästäsi, koska vietämme niin harvoin aikaa yhdessä, että olisi kiva tietää, mitä yleensä puuhailet. :)

  Haluaisin myös nähdä kuvan tämänhetkisestä lempiasustasi! Niin, ja millaisia löytöjä olet tehnyt tämän kevään/kesän neonvärisistä ja pastellisävyisistä vaatemallistoista? Koska kerroit, että olet syttynyt niille (toisin kuin minä). Uskon, että olet varmaan löytänyt jotain kivaa, joka näyttää sun päällä hyvältä. :D

  Muutenkin tykkäisin nähdä kuvia kaikista lempiasioista ala-astetyyliin, esimerkiksi: tämänhetkinen lempikarkki, -ruoka, -väri, -paikka (kodin ulkopuolella), -laulaja, -asia!

  Lisäksi olisi kiva, jos kertoisit jotain siitä, millä tavalla ajatuksesi kauneudenhoidosta ovat muuttuneet koulussa oppimiesi asioiden perusteella? Tai oletko nyt koulusi myötä omaksunut jotain uusia kauneudenhoitorutiineja?

  Ainiin, tää on muuten blogin ulkopuolinen toive, joka tuli mieleeni, kun mainitsit luomivärit. En osaa käyttää luomivärejä, kun en oikein tiedä millaiset luomivärit sopisi minulle ja miten niitä pitäisi laittaa, joten jos tavatessamme meillä ois aikaa (kuten toivomme!) olis ihana jos voisit opastaa minua luomivärien saloihin! :D
  Niin ja voithan toki tehdä myös blogiin kirjoituksen jostain meikkausvinkeistä meille taitamattomammille!

  VastaaPoista
 2. Tee lehdistä TOP -lista perusteluineen :)

  VastaaPoista
 3. -Kuva tämän hetken lempparikirjasta (ei tartte olla romaani jos et halua, käy vaikka kuvakirja, koulukirja, päiväkirja...)

  -Kuva tämän kevään ykköskengistä

  -Kuva keväisestä Helsingistä :-)

  VastaaPoista