1/11/2012

HAIR BUSINESS

Photobucket
Kuva uudenvuoden pippaloista

Nyt vihdoin hiusasiaa! Kasvatan edelleen hiuksiani, ja ne ovat tällä hetkellä jo yli olkapäiden. Lisäksi käytän 20 tuumaisia clip on -hiustenpidennyksiä, jotka olen tilannut täältä. Kasvatusprojektiin kuuluu se, että yritän myös pitää mahdollisimman hyvää huolta hiuksistani, että tukka ei olisi aivan hiirenhäntä sitten kun pääsen vihdoin tavoitteeseeni. Rakastan isoja kiharoita ja se tulee vielä koitumaan kohtalokseni, koska kihartimet sun muut ei tunnetusti ole hiuksille niitä kaikista hellimpiä!

Photobucket
Näitä shampoita ja hoitoaineita tulee käytettyä eniten. Aussien Colour Mate -shampoota ja 3 Minute Miracle -tehohoitoa olen käyttänyt jo pitkään, ja tykkään edelleen. Ihana tuoksu ja toimii! Uusin suosikkini ja aika ylivoimainen karheiden hiusten pehmittämisessä on Kevin Murphyn LUXURY.RINSE -shampoo ja -hoitoaine. Pullossa luvataan että kyseessä on "Täyteläinen ja korjaava hoitoaine paksuille, kuiville, vahingoittuneille tai värjätyille hiuksille". Kun käytin tätä ensimmäistä kertaa, hämmästyin että onko tällaisia hiustuotteita oikeasti olemassa. Sama fiilis tuli kun kuulin ensimmäistä kertaa Tori Amosin musiikkia, että onko tällaista musiikkia oikeasti olemassa :D Kyllä, shampoosta voi saada näin syviä fiiliksiä!

Photobucket
Erilaisia Tigejä. Jo aiemmin blogissa näkyneet Love Peace the Planet -tuotteet, joista en erityisemmin pitänyt, ja Superstar-shampoo, jonka pitäisi lisätä volyymia hiuksiin, sekä Urban Antidotes Re-Energize -shampoo. Superstaria en ostaisi uudelleen (enkä itseasiassa ostanut ensimmäistäkään kertaa, koska tämä tuli kaupanpäällisenä kun tilasin Tigiä ja Paul Mitchelliä fruugo.fista), mutta Urban Antidotesista tykkäsin enemmän. Siinä on ihana sitruunainen tuoksu ja en voi koskaan vastustaa sitruunaisia tuoksuja. Itse shampoo ei varmaan ole loppujen lopuksi kovin ihmeellinen, mutta olen kyllä käyttänyt tätä ahkerasti ja hoitoaineenkin ihan loppuun asti. Jos Tigit olisivat toimivampia ja oikeasti huippuhyviä tuotteita, käyttäisin niitä aina jo ihanien värikkäiden pakkausten takia.

Photobucket
Tässä hiuksiin jätettäviä hoitojuttuja. Paul Mitchellin Awapuhi Moisture Mist on jo mennyt ohi edellisestä suosikistani Paul Mitchellin Super Strong Liquid Treatmentista, mutta lähinnä siksi koska aiemmin mainittua on paremmin/edullisemmin saatavilla Suomesta. Kuvassa myös Bonacuren Moisture Kick, joka alkaakin olla jo jonkinlainen kulttituote. Bonacuren Repair Rescue -latvamönjää en koskaan muista käyttää, pitää yrittää ryhdistäytyä sen suhteen.

Photobucket
Elnettin hiuslakka on ikisuosikkini, enkä olisi tuota got2b-hiuskiinnettäkään ostanut, ellen olisi unohtanut Elnettiä kotiin tärkeänä päivänä ja sitä ei ollut saatavilla Sellon S-Marketista. got2b on osoittautunut myös ihan hyväksi, mutta siinä on vahva vadelmasiiderin haju, joten kiinnettä käyttäessä tuntuu niin kuin olisi ikuisessa tyttöjen illassa. Toivoisin vielä, että kumpa tuota Elnettin hajustamatonta versiota saisi myös pienessä pakkauksessa!

Photobucket
Four Reasonsin Heat Styleria käytän useimmiten silloin, kun teen pidennyksiin kiharoita ja haluan niille hyvän pidon ja tietenkin lämposuojan. Tresemmén lämpösuojaa käytän lähinnä omiin hiuksiin ennen föönaamista, käytän hiustenkuivainta lähes joka aamu enkä halua että hiukset vaurioituvat liikaa huonojen kuivaustottumusteni takia. Tigin S Factor Flat Iron Shine Sprayta en ole käyttänyt vielä paljoa, mutta nimensä mukaisesti se toimii hyvin lämpösuojana hiuksia suoristettaessa. Kumma juttu, miten ei olekaan tullut tätä käytettyä :-D Olen nimittäin viime aikoina ollut lähinnä sillä linjalla, että mitä isompi kihara, sen parempi. Big Hair, Big Nails..

Photobucket
Vielä nämä raukat, kaapin perälle unohtuneet muotoilutuotteet. En koskaan muista käyttää näitä! Suosikki on joka tapauksessa Paul Mitchellin Super Skinny Serum, jolla saa ihanan silkkiset hiukset. Wellan High Hair Crystal Styler on jäänyt melkein kokonaan käyttämättä, enkä oikein tiedä mihin sitä käyttäisin. Tigin Bedhead Hard To Get oli kovassa käytössä kun minulla oli vielä lyhyet blondit hiukset, ja halusin saada niihin vähän nostetta ja sotkuisuutta. En tiedä toimisiko tämä mitenkään pitkissä hiuksissa? Tigin Fashionista Big & Biggeriä käytin myös ennen koko ajan, sillä saa volyymia hiuksen tyveen. Voisinkin ottaa tämän taas käyttöön..

Photobucket
Kiharat teen aina Remingtonin Pearl Wandilla, jolla saa mielestäni juuri sopivan kokoiset kiharat. Mukana tuli hanska jotta kihartaessa ei polttaisi käsiään. Ja maksoi vähän alle 40 euroa, suosittelen!

Onko teillä tytöt ja pojat joitain suosikkituotteita hiuksille?

2 kommenttia:

 1. Cutrin BIO+ Energen shampoo

  XZ:n suklaa-vanilja tuotteet (shampoo, hoitsikka, hiusnaamio ja hoitosuihke)

  XZ:n Niiskuneiti selvityssuihke. Mulla on ollut nyt talvella muutaman kerran tosi sähköiset etuhiukset ja oon tuolla saanut ne taltutettua

  Klippoteket ja Tigin Dirty little secret -kuivashampoot

  Aika vähän kyllä käytän hiustenhoitotuotteita, kuivashampoot on olleet nyt aika vähällä käytössä.

  Mulla on myös tuo TREsemmèn lämpösuoja, mutta kun ei oo nyt tullut kiharrettua tai suoristettua hiuksia, niin en oo sitä vielä käyttänyt.

  VastaaPoista
 2. Toi TREsemmèn lämpösuoja on kyllä saanut kehuja, joten ei kun kokeilemaan vaan :) Niiskuneiti-selvityssuihke kuulostaa söpöltä, pitää tsekata :)

  VastaaPoista