9/28/2011

TAAS TÄÄLLÄ

Olin ihan luvattoman pitkään poissa blogini parista, mutta nyt palaan takaisin. Aloitin elokuussa kosmetologiopinnot, ja siitä lähtien päiväni ovat kuluneet käsi- ja jalkahoitoja tehdessä ja pelätessä ties mitä seuraavaa pelottavaa etappia. (esim. kirurginveitsen käyttö, kuulemma sama veitsi, jota kirurgit käyttävät mahan avaamiseen..) Nyt olen selättänyt jo 3 estettä, jotka ovat vaivanneet mieltäni viime viikkoina. Jalkahoidosta sain kiitettävän arvosanan ja selvisin asiakaspalvelusta kunnialla, olen onnistunut saamaan harjoittelupaikan ja tänään sain vihdoin hankittua itselleni kunnollisen kosmetologin työasun. Nyt voinkin alkaa hermoilla harjoittelun alkamista, mutta onneksi en ehdi stressata pitkään, koska aloitan harjoittelupaikassa jo viiden päivän päästä.

Opinnot ovat olleet pitkälti sellaiset millaiseksi olin ne kuvitellutkin. Paljon, paljon käytännön harjoitusta koulussa ja teorian opiskelua ja hoitojen harjoittelua kotona. Olen todella yllättynyt siitä miten kivuttomasti hoitojen teko koulussa on tähän asti mennyt. Pelkään yli kaiken epäonnistumista, mokailua ja arviointia, ja sitä että vaikutan nololta tai kummalliselta muiden silmissä. Sitä en tiedä miten kummalliselta olen vaikuttanut, mutta ainakin oma mielenterveys on vielä kunnossa :-D

En ole ehtinyt tai muistanut tai jaksanut ottaa kuin ehkä 10 kuvaa kahden kuukauden aikana, mutta tässä muutama kuva viime ajoilta.


Tässä mun ehdottomat lempivaatteet alkusyksyltä, eli keskisiniset farkkulegginsit (mulla on näitä kahdet melkein samanlaiset, toiset H&M ja kuvassa olevat Cubus), ja Vagabondin Florence-mokkanilkkurit, jotka esittelinkin täällä blogissa aikaisemmin. Vihreä liuhuke kuvassa on Piecesin iso huivi, jonka tilasin joskus Nelly.comista.

Photobucket

Tässä mun syksyn hiusmuotia kaverini Mellun läksiäisistä :-D Olen pitänyt pidennyksiäni kiharoilla varmaan kuukauden putkeen, ja vasta eilen innostuin taas suorista hiuksista. Kuvassa myös Suska ja Iida, joka potee juuri hihityskohtausta :)

Photobucket

Tässä kynnet melkolailla pisimmillään, tosin taisi ne jossain vaiheessa olla ainakin tasamittaisemmat ja kauniimmin viilatut. Nyt olen lyhentänyt kynsiä outoon keskimittaan, jota en oikein itse ainakaan fanita. Ensi viikolla alkaa koulussa kasvohoidon tunnit, jota varten joudun leikkaamaan kynnet ihan lyhyiksi, joten totutellaan nyt jo valmiiksi. Kuvassa lakkana OPI:n Stranger tides.

Photobucket


Mutta palataan taas, tällä kertaa ehkä hieman lyhyemmällä aikavälillä!

2 kommenttia:

  1. Uusi postaus, hii!

    Ihana kuulla, että opiskelu on kivaa ja sujuu hyvin. Onko jalkaporan ja kirurginveitsen lisäksi tullut eteen muita kauhealta kuulostavia laitteita?

    Olet hyvä ja onnistut, tiiän sen!<3

    VastaaPoista
  2. Juulia, kiitos kommentista!! :) Uusia pelottavia laitteita ei ole tullut vielä eteen, katsotaan tulisko sitten kasvohoitojen puolella. :) Harjoittelu alkaa huomenna ja oon ihan paniikissa. AEAAAAAAAAAAAAAAAAEAaaa. Ehkä meen nyt nukkumaan :)

    VastaaPoista