6/10/2011

HÖPINÄÄ

En ole muistanut kertoa, että pääsin pääsykokeissa toiseen vaiheeseen, eli haastatteluun. Haastattelukin oli ja meni jo joku aika sitten, ja nyt odotellaan vastausta pääsenkö aloittamaan koulun elokuussa. Odotan innolla :) Toinen ilonaihe on ensi viikolla alkava loma..!

Julkaisin eilen postauksen lempikesälakkasävyistäni, ja ajattelin että voisin näyttää myös suosikkini jo omistamistani sävyistä. Näistä voin suositella kaikkia erittäin lämpimästi, mutta varsinkin Isadoran Power Pink yllätti erittäin positiivisesti :)

Photobucket

OPI Atomic Orange
OPI Big Apple Red
Isadora Summer Red
Isadora Power Pink


Tätä Sally Hansenin kynnenkovettajaa olen käyttänyt viime aikoina aina kynsilakan alla aluslakkana. En tiedä onko toiminut, mutta minulla on ainakin sellainen tunne että kynteni eivät olisi rapsahdelleet rikki niin usein kuin yleensä. Olen pitänyt nyt kynsiäni mahdollisimman pitkinä, mutta välillä sattuu ja tapahtuu. Sain tämän Sally Hansenin Hard as Nailsin kaupanpäällisenä kun ostin SH:n värittömän kynsilakan, ja molemmat vaikuttavat laadukkailta.

Photobucket

Tässä vielä tämän päivän lakkaus. Onnistuin taas eilen laittamaan kynsilakkaa liian paksulti, ja ne kuivuivat niiiin hitaasti. Tuloksena pari rullaantunutta kärkeä ja outoja painaumia. Jospa näillä pari päivää mennään kuitenkin! Lakan ostin Vallilan kirpputorilta pari viikkoa sitten, maksoi 50 senttiä :) Kiva, jotenkin yllättävä sävy. Näyttää kyllä livenä vähän erilaiselta kuin kuvassa.

Photobucket

Muuten, jos jollain lukijoista on kokemuksia Samsungin Galaxy S:stä tai Acesta tai Samsungin puhelimista ylipäätään, kokemuksia saa jakaa! Haluaisin hankkia joko S:n tai Acen, ja olen nyt kallistumassa S:n puoleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti