6/29/2011

3 FAVORITE SONGSRhiannon on kappale jota olen kuunnellut ylivoimaisesti eniten viime aikoina. Hyvää ajanvietettä on myös kuunnella Youtubesta peräkkäin Rhiannonia kolmena eri versiona, ensin Fleetwood Macia, välissä vähän Haley Reinhartia ja Didi Benamia ja sitten taas Fleetwoodia. Rhiaaaaannnoooon..Laulaminen on alkanut nyt pitkästä aikaa tuntua kivalta, ja Wayfaring Strangeria on ihana laulaa. Neko Case on muutenkin ihan täydellinen.Rolling in the Deep on ainoa näistä mun suosikeista joille löytyy oikea video! Tää soi aina päässä, ja miksei soisi kun on niin hyväkin. Jos haluaa vaihtelua Adeleen, voi välillä kuunnella tästäkin Haley Reinhart-versiota.

--

Lähden huomenna käymään kotona Lieksassa, ja vietän siellä viikon eteenpäin. Ohjelmassa on serkun häät Joensuussa, pikkukaksospoikien kanssa leikkimistä, ja äiti-ja-tytär-päivä, jolloin tehdään vain tyttöjen juttuja. Pääsen varmasti myös laittamaan äitin ja mummin kynsiä :)

Olen kokonaan unohtanut kertoa tämän blogin puolella, mutta pääsin kouluun! Aloitan siis kauneudenhoitoalan opinnot elokuussa, jännää :)

3 kommenttia:

 1. kuuntelin sun lempibiisit :)

  mukavaa lieksaviikkoa! ja onneks olkoon kouluun pääsystä! <3 (ja haluisin nähä sinut <3)

  VastaaPoista
 2. pnda, mitäs pidit niistä? :) Kiitos! Minäkin haluisin nähdä sua kovasti, ja nähdä vihdoin Pepin. Tällä reissulla ei ainakaan vaan kerkiä :((

  VastaaPoista
 3. biisit oli ihan sun tyylisiä <3 tuli mieleen yks mun lempibiiseistä: http://www.youtube.com/watch?v=slxcyKObrm0 , ootko kuullu?

  ois kyllä ihanaa ku pääsisit näkemään pepin (ja minut) :)

  VastaaPoista