3/10/2011

BURLESQUE VS. KATY PERRY

Ostin OPIn Burlesque-sarjan Simmer & Shimmer -lakan jo jonkin aikaa sitten, mutta en ollut saanut sitä esiteltyä. Kyseisessä lakassa on ilmeisesti liikaa shimmeriä mun kameran kestettäväksi, koska kaikki siitä otetut kuvat epäonnistuivat. Until now. Lakkasin burleskikynnet sopivasti juuri sinä päivänä, kun olin menossa katsomaan Burlesque-elokuvan. (ei ehkä vain sattumaa)

Samana päivänä koin myös iloisia hetkiä Stockmannilla, kun huomasin että OPIn Katy Perry -sarja oli tullut myyntiin! Jee! Ostin päivän teemaan sopivasti sinisen glitterlakan, Last Friday Nightin. Se on paljon herkempi kuin tuo ee-riit-täin tymäkkä Burlesque-lakka, jota muuten raaputtelin hetkisen vain irti kynsistäni. Last Friday Nightista tulee mieleen merenneidon pyrstösuomut, yksisarviset ja keijupöly.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sain näistä Katy Perry -kynsistä tänään kehuja Isadoran esittelijätytöltä, kun olin seikkailemassa Sokoksella. Kehujen saaminen tuntemattomilta on aina niin kivaa :-)

Nyt laitan ehkä vihdoin haaveilemani hiustenpidennykset tilaukseen, iik.. Niistä lisää toivottavasti jo ensi viikolla kun pääsen niihin käsiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti