2/11/2011

BORN THIS WAY

Kävin tänään Sussen kanssa keskustassa pyörimässä ja suorittamassa meidän perinteisen rituaalin: mäkkiranskalaiset ja H&M:n kautta kotiin. Ostin tumman tunikajutun jossa on pitsiä ja kiva malli, ja vaaleanruskeat röyhelöballerinat. Olin nähnyt ne jossain blogissa jo hetki sitten ja ihaillut niitä myös kaupassa, mutta nyt vihdoin havahduin siihen, että jos haluan ne, ne on ostettava. Mustista ballerinoista oli jo koot loppu, ja ajauduin kotona H&M:n nettikauppaan. Sieltä ne löysinkin, huh. H&M:llä näin ihanaa Jennaa, joka on töissä Homen puolella. Näin (ja sovitin) myös ihanaa trenssiä, jonka joudun ehkä vielä hakemaan..

Ajattelin nyt tehdä tällaisen kollaasin mun tän hetkisistä ihastuksista, osa sellaisia juttuja, joita mulle on jo tulossa ja osa sellaisia, joista vielä haaveilen.

Photobucket

1. No ne H&M:n röyhelöballerinat. 2. OPI:n Natural Nail Base Coat. 3. Aivan ihana Juicy Couturen lompakko, jonka bongasin Asokselta. 4. Tuollainen nahkainen rannehässäkkä, myös Asokselta. 5. Peace-sormus Asokselta. 6. Ihanat kangaskorit H&M:ltä. 7. Kuusilaatikkoinen Malm-lipasto Ikeasta. Ikea-reissu ensi viikonloppuna ehkä? Asumme 40-neliöisessä yksiössä, jossa vaatteiden ym. säilytys on vähän niin ja näin, ja iso lipasto voisi tuoda siihen vähän lievitystä.

Sain tänään kuulla Lady Gagan uuden sinkkubiisin ensimmäistä kertaa, ja aikamoinen anthem se olikin! Nyt odotellaan innolla Voguen maaliskuun kantta, jossa LG edustaa melkoisen upeana.
http://www.ladygaga.com/news/

2 kommenttia:

  1. Jee, löytyi vielä mustat balleriinat! Toivottavasti kävit sen mustan trenssin vielä lopullisesti itsellesi, se oli kyllä suorastaan upea. Ehkä noi kevätvaatteet pitäisi käydä muutenkin ostamassa nyt, ettei käy niinkuin talvitakkien kanssa.

    Terveisin hän, joka ei ole vieläkään päässyt yli GT:n mustasta mekosta

    VastaaPoista
  2. Trinsessa, löytyi joo! Ja kävin eilen sen takin, sehän oli varattuna vain lauantaihin mutta en päässyt silloin sitä hakemaan. Mua jännitti sunnuntaina onko se vielä siellä, ja esillä ei ollut... JÄNNITYS NOUSEE... mutta se olikin onneksi unohtunut vielä varaukseen mulle <3 Se on kyllä tosi hieno!

    VastaaPoista