11/12/2010

EVANS

Luin vähän aikaa sitten More to Love -blogista Evans.comista, jossa myydään saappaita isompipohkeisillekin tyypeille. Innostuin välittömästi, koska sopivia saappaita ON hankala löytää, ja saappaat ovat kuitenkin todellakin se juttu! Aloin nyt vasta tutustua kauppaan enemmän, ja ihastuin. Löysin saappaat, joita olen kaivannut jo pitkään: ei korkoja tai ylimääräisiä koristeita. Lisäksi Evansilta löytyi yllättävän paljon ihania vaatteita! Eteen tuli valtava runsauden pula, ja on vaikea valita tilaukseen päätyvät. Pitkän pähkäilyn tuloksena päätin, ettei ole hyvä idea lähettää puolen kuukauden palkkaa suoraan Englantiin.. :-) Alla muutamia suosikkejani valikoimasta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kuvat: Evans.com

4 kommenttia:

 1. evans on parasta!
  oon tilannyt sieltä yhden ihanan ruby bellen flamingo kuosisen mekon (se on niin herttainen, vaaleanpunaista ja kaikkeaAA ihanaa!!!) sekä beth ditton KAKSI jumalaista kolttua! Sellainen tummansinisen veluuri hirviön ja ihanaisen Paris kuosisen tunikan.
  koska mun on vaikea löytää ihanuuksia jotka mahtuisi mahan ja tissien kohdalta. housuja en ole vielä testannut vaikka mieli tekisi, samoin saappat olisi mun lisalla. kerro sitten oliko hyvät kengät!

  t hinni

  VastaaPoista
 2. hinni,

  Ois kiva nähdä kuvia noista sun mekoista! Mun on vaikea löytää ihanuuksia jotka mahtuisi tissien ja lantion kohdalta. Nyt toivottavasti niitä löysin! Kerron sit miten kävi :)

  VastaaPoista
 3. Evans sais kyllä rantautua Suomeen niin olisin heti hankkimassa saappaita sieltä. Ei uskalla tilata noin kalliita kenkiä sovittamatta :S

  VastaaPoista
 4. NooranElämää, joo onhan se kieltämättä vähän riski. Ajattelin elää vaarallisesti ja laitoin tänään tilauksen menemään :-D

  VastaaPoista