10/24/2010

SKIN ISSUES

Photobucket

Kuten kuvasta näkyy, poskieni iho ei ole voinut oikein hyvin viime aikoina (en valinnut tähän postaukseen kaikkein inhorealistisinta kuvaa, ymmärrettävistä syistä). Olen kokeillut jo mielestäni kaikkea, yrittänyt miettiä syönkö jotain allergisoivaa, vaihdellut käyttämiäni ihonhoitotuotteita ja pessyt superhuolellisesti. Ei auta. Ensi viikolla menen käymään lempikosmetologillani Lieksassa, ja toivon mukaan hän osaisi kertoa mikä toimisi. Kunnon ihonpuhdistuksestakaan ei varmasti ole haittaa, ja saan samalla myös kulmien muotoilun, ah.

Tässä vähän tällä hetkellä käytössä olevia ihonhoitotuotteita. Hankin Lumenen Radiant Touch -puhdistusvoiteen ja -kasvoveden eilen, ja toivon että ne toimisivat paremmin kuin aiemmin käytössä olleet Lumenen valkoiset jättipönikät. Kuvassa myös Lushin Celestial ♥ ja Enchanted Eye Cream, Body Shopin Honey & Oat 3-in-1 Scrub Mask (jonka tehosta en ole ihan vakuuttunut) ja uutukainen REN-näytepurkki.

Photobucket

Eilen seikkailin kosmetiikkablogeissa (esim. Ostolakossa) ja etsin kuumeisesti vinkkejä pintakuivan sekaihon hoitoon. Löysin REN Matte Balancing Fluidin ja lähdinkin Kicksiin etsimään tätä ihmeainetta. Sain taas hyvää palvelua Kicksissä, ja lähdin sieltä pikkuinen näytepurkki mukanani. Ihoni ärtyy helposti ties mistä, joten olen elämäni aikana ostanut lukuisia kasvovoiteita ja puhdistustuotteita, jotka eivät loppujen lopuksi olleetkaan erityishankalalle iholleni sopivia. On ihan mielettömän ihanaa, että en nyt joutunut ostamaan 34 euron tuotetta kokeilematta ensin!

Photobucket

Photobucket

Ostin myös loppuneen tilalle uuden Make Up Storen Blemish Concealerin, sitä onkin mennyt viime aikoina..

Photobucket


Muistakaa muuten ehdotella tuonne alempaan postaukseen kivoja kuvausideoita! Haluaisin ottaa paljon kuvia ja tehdä jättikuvapostauksen ♥

2 kommenttia:

  1. Mullakin on ollu tuo Body Shopin naamio, ja niin ihanan "lempeän" oloinen kuin se onkin, en mäkään oo oikein vakuuttunut sen toimivuudesta. :D En huomannu ihollani oikein mitään muutoksiasitä käytettyäni - tai ehkä jotain pehmeyttä tai muuta epämääräistä, muttei mitään kovin vaikuttavaa. Jotenkin kovin söpö tuote kuitenkin :D

    VastaaPoista
  2. Reetta, nimenomaan pehmeyttä tai muuta epämääräistä :D Jotenkin naamioilta vaan toivoisi sellasta selkeetä vaikutusta jonka oikeasti huomaisi :)

    VastaaPoista