8/11/2010

WHAT THE

Niin kuin monet mun jutut on pahaenteisesti vuonna 2010 alkaneet: kävin tänään kampaajalla... Olen nimittäin muuttunut tämän vuoden aikana mustatukkaisesta monen, niin monen värinpoiston jälkeen ensin oudon punahunajaiseksi, hunajaiseksi ja platinablondiksi, ja nyt..

Menin tänään mun normaalikampaamoon, jota suosittelen kyllä edelleen lämpimästi. Mun oli tarkoitus mennä värjäämään sillä mystisellä omalla värillä, joka ehkä vielä jossain tuolla 10 vuoden hiustenvärjäyskerrosten alla lymyää. Aiemmin oltiin katsottu, että mun oikea väri olisi sävy nimeltä Ash Light Brown, mikä musta kuulostaa juuri perusmaantieltä mitä haluankin. Sain ruskeat hiukset. Lämmin, kiva sävy jollekin joka tykkää ruskeasta, itse vain olen niin kylmien sävyjen kaveri kuin voi olla. Pikaisen testin jälkeen (johon kuului hätäistä vaatteiden vaihtelua ennen töihin ryntäämistä) tulin siihen tulokseen, että nykyiset hiukset näyttävät peruukilta kaikkien mun vaatteiden kanssa.

Mutta se on ok. Hiukset kasvaa. Ne voi värjätä.Kiinnostaisiko teitä, runsaat lukijani, sellainen kuvajatkumo mun hiusvaiheista? Ihan esihistoriallisista ajoista nykypäivään?

8 kommenttia:

 1. Kiinnostaa! Se ois oikeestaan tosi kiva, koska jos sattuu kuulumaan tähän sarjaan "hiukset on luotu kiertämään väriympyrää" sellaista postausta olisi tosi mielenkiintoista seurata. Niin ja ois tietty kiva nähdä sun päässä sellaisia värejä, joita ei ole vielä nähnyt.

  Eli joo!

  - Susu

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kiinnostaa eli kuvia kehiin.

  -Elina

  VastaaPoista
 4. kiinnostaa ehdottomasti!
  enkä ymmärrä kuinka sait siitä mustasta tukasta niinkin hyvinvoivan näköisen platinan. kun itse värjäsin tukan mustaruskeasta blondiin näytti kuin päässäni olisi ollut harakan pesä.
  omaväri kannattaa kasvattaa vaan takaisin juurikasvuna, jos ei satu olemaan ihan sairaan pitkä tukka. kun kasvatin nyt oman värin tukkaan ei mennyt kauaa ja juurikasvu oli siedettävä kun värjäsin ensin tukan vähän lähemmäksi omaa väriä.

  hinni

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiinnostuksesta! Hiushistoriaa tulossa! :)

  Hinni: En oikeastaan halua edes kasvattaa hiusväriä kokonaan pois, vaan värjätä vain omantyyppisellä värillä. Hiusväri tekee hiuksista kuitenkin aina paksummat ja jotenkin käsiteltävämmät, ja en todentotta osaa kuvitella, etten muka värjäis enää hiuksia :-D Ehkä sitten joskus, oon kyllä suunnitellut harmaantuvani luonnollisesti... Mutta siihen on Toivottavasti vielä hetki aikaa! Mutta kiitos vinkeistä, tästä puhutaan vielä ;-)

  VastaaPoista
 6. Sirpa, hienoa :) Nyt vihdoin hiushistoriaa on esillä!

  VastaaPoista