6/16/2010

PILKKUHUIVI JOTA RAKASTAN

Tänään mun oli tarkoitus käydä vain äkkiä hakemassa H&M:ltä ihana vaaleanpunainen pilkullinen huivi, johon olin ihastunut Kaikki mitä rakastin -blogissa, mutta eihän se siihen jäänyt. Tuntia myöhemmin soitin ystävälle, ja kauhistutin häntä kertomalla, että olin ostanut legginsit, joissa on nahkapalat lahkeissa. "Tää nyt taas kuulostaa tosi härskiltä, mutta.." Miten minusta tuntuu, että olen joutunut käyttämään tuota lausetta tosi usein viime aikoina? Tässä ne pelätyt legginsit nyt sitten olisivat, kuten myös se huivi mitä lähdin hakemaankin.Toppimekko Monki
Toppi Gina Tricot
Neuletakki Gina Tricot
Sormus Accessorize
Kynsilakka Depend nro 196
Risti Antti Asplund

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi :)

  Toi pilkkuhuivi on tosi kiva. Liputan muuten edelleen sen rock-Noora kokeilun puolesta, noi legginsit sopii teemaan loistavasti (jatkoa seeprahuiville, heh).

  Ja kiitos, kun laitoit tonne aiempaan merkintään kuvan Aussiesta! Olin jotenkin unohtanut niiden olemassaolon kokonaan, vaikka shampoo ainakin on ihan loistavaa. TreSemmen shampookin on vaan "ihan kivaa" verrattuna noihin (mielestäni).

  Postaile usein, jipii.

  -Susumaani

  VastaaPoista
 2. Hei Nooru.
  Hienoa, että perustit tän blogin. :)
  On oikein kiva ja tyylikäs, kuten sinäkin.
  Bongasin muutaman tutun näköisen kuvan ja vilauksen itsestäni yhdessä kuvassa!
  Jään innolla odottamaan uusia postauksia.

  Iidu
  xoxo

  VastaaPoista
 3. p.s. Minustakin pilkkuhuivi on ihan ihana.

  -sama

  VastaaPoista
 4. Nuo leggingsit ei sit ollutkaan niin härskit kuin kuvittelin. Mut toi nahkapalat kyllä hämää aina kaikissa yhteysissä:)

  Ihana blogi, kovasti sinun näköinen ja oloinen. Jatkoa odotellaan.

  Elina

  VastaaPoista